keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Istuttelin puita

Upea kokoelmani.
Keräsin kerrostalomme viereisestä pusikosta kippuroita oksia ja kannoin pariksi päiväksi sisälle kuivumaan. Luokkakaveri ystävällisesti suostui kuskaamaan nämä autolla kämpältämme koululle, tuota kasaa ei olisi saanut ehjänä kulkemaan bussissa, saatika sitten pyörällä.

Karsin huonoimmat pois ja siistin jäljelle jääneitä vähän. Ja tutustuin samalla työkaluun joka on pakko saada.

Japaninsaha - a must
Hieno ja näppärä keksintö <3 puun lisäksi voi sahailla myös esim. uretaanilevyä.

Ymmärsin niin, että oksat kiinnitetään puvun takaraivoon vastakappaleiden avulla, joten leikkelin uretaanista (tunnet ehkä paremmin nimellä Finnfoam) kuutioita joihin puhkoin oksanmentäviä reikiä.






Jaaaaa sitten liimaamaan. Tähän paras liima oli kuumaliima (jipii... olen sen kanssa niin taitava että...). Joten pistooli kuumenemaan ja mattoveitsellä viiltoja taktisesti sopiviin kohtiin. Oksa työnnettin viillosta läpi ja liimattiin nurjalta puolelta kiinni uretaanikuutioon.

Koulun liimapistoolit ovat muuten jotain aivan uskomattoman ammattilaispyssyjä, jollaista olen joskus pässyt aiemmin kokeilemaan. Ero tiimaripyssyihin on se, että liima on kuumana erittäin juoksevaa. Aiheutti monta läheltä piti -tilannetta, koska jouduin työskentelemään liimattavien kohtien alapuolella. Iik.

Muutama oksa jo kiinni.
Sisäpuolelta

Lopulta sain melko vähin vammoin kaikki oksat paikoilleen. Puvusta tuli mielestäni oikein hieno. Suunnittelin ensin tekeväni pukuun myös kaavun, mutta ensinnäkin, rahaongelma, ja toisekseen...




Takapainoinen köntykseni <3
Maski on jo nyt aika painava ja takapainoinen. Yritän vielä tasapainottaa sitä, mutta saatan joutua painon vuoksi luopumaan kaapuideasta. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti